Huisstijl ontwerpen

Je huisstijl is een zeer belangrijke factor voor de uitstraling van je bedrijf. Laat dan ook je huisstijl ontwerpen door een professionele en ervaren grafisch vormgever.

Het logo ontwerp is hierbij het belangrijkste element van je huisstijl ontwerp. Ik ontwerp voor jou een herkenbaar en origineel bedrijfslogo, en op basis daarvan ontwerp ik dan de rest van je huisstijl.

Heb je al een logo en ben je daar tevreden over, dan is het ook mogelijk dit logo te gebruiken als uitgangspunt voor het huisstijl ontwerp.

Wat is een huisstijl?

De grafische elementen die samen jouw huisstijl vormen zijn:
– logo
– kleur
– typografie (lettertype)
– vormentaal
– keuze beeldmateriaal

Ik combineer dit tot een krachtige, herkenbare huisstijl die aansluit bij je bedrijf. Het consequente gebruik van de huisstijl vergroot de herkenbaarheid van je onderneming. Dit geldt voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Nieuwe huisstijl ontwerpen? Maak nu een vrijblijvende afspraak

Het is mogelijke een kleine huisstijl te laten maken. Bijvoorbeeld met een logo, visitekaartjes en briefpapier. Maar je kunt mij ook inhuren voor het ontwerpen van een complexe huisstijl met veel visuele uitingen. Dus niet alleen de visitekaartjes en het briefpapier, maar ook reclamedrukwerk, buitenreclame, autobelettering, bedrijfskleding, websites etc.

Het is ook mogelijk Pol Ontwerpt daarna in te huren om de huisstijl te bewaken, zodat ook alle toekomstige reclame-uitingen eenzelfde uitstraling blijven houden.

Werkwijze nieuwe huisstijl ontwerpen

Uit het stukje “wat is een huisstijl” volgt dat je alleen professionele huisstijl kan ontwerpen wanneer de grafisch vormgever goed bekend is met jouw bedrijf, jouw boodschap en jouw manier van communiceren. Wanneer je een nieuwe huisstijl laat ontwerpen door Pol Ontwerpt kom ik dan ook altijd eerst bij je langs op jouw locatie. Deze eerste kennismaking is geheel gratis en vrijblijvend! Vervolgens stuur ik je een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte voor een huisstijl ontwerpen ga ik direct voor jouw bedrijf aan de slag.

Wil je geen complete huisstijl laten maken maar alleen een logo laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook!

Kosten huisstijl laten maken

De kosten voor een professionele en herkenbare huisstijl laten maken zijn van meerdere factoren afhankelijk. Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen en doelstellingen. Op basis van het eerste gratis kennismakingsgesprek kan ik je een persoonlijk en scherp aanbod doen voor een complete huisstijl ontwerpen of voor losse onderdelen zoals bijvoorbeeld visitekaartjes.

Offerte huisstijl ontwerpen

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuwe huisstijl ontwerpen? Ik kom graag bij je langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op en we plannen deze afspraak op korte termijn in. Ook wanneer je enkel een vraag hebt over een nieuwe huisstijl ontwerpen hoor ik graag van je!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  Vraag informatie aan:

  Huisstijlonderdelen

  • advertenties
  • autobelettering
  • banners
  • boekjes
  • buitenreclame (bijv. Abri-posters)
  • (textiel)etiketten
  • flyers
  • folders
  • gevelbelettering
  • relatiegeschenken
  • vlaggen
  logo-De-Smaakboutiquelogo-Budgetcoach-Delftlogo NicoPiet kapperslogo Waves of Changelogo AV Makelaarsafbeelding logo Anne Frankschoollogo voor Feel Itlogo voor de Particuliere Vervoersdienst Delftafbeelding logo Aerostat Luchtballon.comlogo Jouw Delfgauwlogo Hebbe & Houwelogo van Quarisklogo NOOVA netwerk voor vrouwelijke ondernemerslogo voor Be Yourselflogo Stap 2logo Hessels Decoratielogo Buurt & zo in Pijnacker