Logo laten ontwerpen

Wil je een professioneel, origineel en herkenbaar logo laten ontwerpen? Een logo dat de uitstraling van jouw bedrijf vertaalt naar een krachtig en herkenbaar beeldmerk? Maak dan vrijblijvend kennis maken met Pol Ontwerpt! Ik ben een logo ontwerper met meer dan 20 ervaring en maak unieke, herkenbare en aansprekende bedrijfslogo’s voor zowel kleine als grotere bedrijven en organisaties. Ik maak ook graag een nieuw logo voor jouw bedrijf! Afspraak maken?

Logo laten ontwerpen? Kies voor POLontwerpt!

Ik ontwerp bedrijfslogo’s die de uitstraling van jouw bedrijf vertalen naar een unieke combinatie van kleur, vorm en beeld. Een logo laten ontwerpen door Pol Ontwerpt betekent dat je een herkenbaar en tijdloos logo krijgt. 100% passend bij jouw bedrijf.

Werkwijze logo ontwerpen

Wanneer je ervoor kiest om je logo te laten maken door Pol Ontwerpt, dan krijg je geen dertien-in-een-dozijn-logo, maar een origineel bedrijfslogo waarmee je altijd en overal de beste indruk maakt.

Omdat je met je bedrijfslogo de beste indruk wilt maken en het logo moet passen bij je bedrijf, kom ik eerst bij je langs op jouw locatie. Op die manier krijg ik het snelst en het best een gevoel bij jouw bedrijf zodat ik het perfecte logo voor je kan ontwerpen.

Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets! Naar aanleiding van ons gesprek krijg je een offerte voor een uniek logo laten ontwerpen. Bij akkoord ga ik direct voor je aan de slag.

Na ongeveer twee weken kan ik het concept logo aan je presenteren. Omdat we je wensen in detail hebben doorgesproken zal je zien dat dit logo voorstel al heel goed aansluit bij je bedrijf en wat je wilt uitstralen!

Bij een logo laten ontwerpen zijn altijd twee correctierondes inbegrepen. Deze gebruiken we (indien nodig) om de laatste puntjes op de i te zetten.

Je krijgt je nieuwe bedrijfslogo aangeleverd in diverse formaten. Je bent geheel vrij om je logo te gebruiken in alle communicatie uitingen van jouw bedrijf. Desgewenst kan ik ook het professionele drukwerk voor je ontwerpen.

Logo ontwerpen kosten

Wat zijn nu de kosten van een logo laten ontwerpen? Op internet zie je de meest scherpe prijzen voorbij komen. De kosten van een logo laten ontwerpen door een ervaren logo ontwerper die met je meedenkt en weet hoe je jouw merk in de markt moet zetten liggen natuurlijk wel iets hoger. Maar aan de andere kant liggen deze kosten vaak wel weer een stuk lager dan de meeste mensen denken!

Ben je benieuwd naar de kosten voor een bedrijfslogo ontwerpen door Pol Ontwerpt? Neem vrijblijvend contact op en laat je positief verrassen!

Voordelen logo laten ontwerpen door Pol Ontwerpt

 • Logo ontwerper met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfslogo’s maken en complete huisstijlen ontwerpen
 • Gratis kennismakingsgesprek bij jou op locatie
 • Sterk in het geven van advies en het vertalen van jouw wensen
 • Een logo 100% passend bij de uitstraling van jouw bedrijf
 • Mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een complete huisstijl en andere reclame uitingen
 • Persoonlijke dienstverlening.
 • Betrokken bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen

Wil je je logo laten ontwerpen door Pol Ontwerpt? Neem dan contact op en we plannen snel een gratis kennismakingsgesprek!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  Vraag informatie aan:

  Zodat het visitekaartje
  ván je onderneming
  ook echt een visitekaartje is
  vóór je onderneming.

  logo-De-Smaakboutiquelogo-Budgetcoach-Delftlogo NicoPiet kapperslogo Waves of Changelogo AV Makelaarsafbeelding logo Anne Frankschoollogo voor Feel Itlogo voor de Particuliere Vervoersdienst Delftafbeelding logo Aerostat Luchtballon.comlogo Jouw Delfgauwlogo Hebbe & Houwelogo van Quarisklogo NOOVA netwerk voor vrouwelijke ondernemerslogo voor Be Yourselflogo Stap 2logo Hessels Decoratielogo Buurt & zo in Pijnacker