Over mij

Pol Ontwerpt is het bedrijf van Annemiek van de Pol.
‘Ik groeide op in een bloemenzaak. Met de diploma’s voor handwerkdocente en costumière op zak werkte ik een jaar in de bloemenzaak. Toen begon ik aan een opleiding tot etaleur (NIMETO Utrecht). Tijdens deze opleiding liep ik stage bij een reclamebureau. Hier viel alles op zijn plaats. Dit was wat ik met mijn creativiteit wilde doen: bedrijven een eigen gezicht geven.

Na de etaleursopleiding ging ik werken als etaleur, binnenhuisarchitect en tijdschriftvormgever. Daarnaast volgde ik de 5-jarige opleiding tot grafisch ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In 1990 studeerde ik af. Ik ging toen aan de slag als grafisch vormgever bij een winkelketen.

Sinds 1997 heb ik een eigen bureau en bedien ik een gevarieerde klantenkring met huisstijlen en reclame uitingen. In het begin was ik actief in regio Utrecht en sinds 2002 in de regio Delft en Zoetermeer. Mijn klantenkring is vanaf het begin al divers, zowel bedrijven als organisaties, van klein tot groot. Voor hen maak ik een diversiteit aan producten, logo’s, visitekaartjes, flyers, brochures, advertenties, buitenreclame, websites, enzovoort. Ook het ontwerpen, toepassen en bewaken van de huisstijl voor grote bedrijven behoort tot mijn activiteiten. Om mijn klanten optimaal te kunnen helpen hun bedrijf een eigen gezicht te geven, waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten, werk ik samen met tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en sitebouwers die dezelfde kwaliteit voor ogen hebben als ik.’

Mooilogo wordt Pol Ontwerpt

Na jarenlang de bedrijfsnaam Mooilogo gevoerd te hebben heet mijn bedrijf vanaf begin 2017 Pol Ontwerpt. Deze nieuwe naam sluit beter aan bij het werk dat ik doe. Want Annemiek van de Pol ontwerpt niet alleen mooie logo’s, maar nog veel meer!

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk, kijk dan naar mijn portfolio op deze website, of maak een afspraak voor een nadere introductie.

 

foto: MLBfoto

postadres

Heemraadstraat 21
2645 KE Delfgauw
015-3809000

mail

info@polontwerpt.nl

logo-De-Smaakboutiquelogo-Budgetcoach-Delftlogo NicoPiet kapperslogo Waves of Changelogo AV Makelaarsafbeelding logo Anne Frankschoollogo voor Feel Itlogo voor de Particuliere Vervoersdienst Delftafbeelding logo Aerostat Luchtballon.comlogo Jouw Delfgauwlogo Hebbe & Houwelogo van Quarisklogo NOOVA netwerk voor vrouwelijke ondernemerslogo voor Be Yourselflogo Stap 2logo Hessels Decoratielogo Buurt & zo in Pijnacker